Estàs a: > > La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València reprén el curs en febrer

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València reprén el curs en febrer

La Colla, en el concert de Nadal al Paranimf.

La Colla, en el concert de Nadal al Paranimf.

La Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València ha représ el curs en el segon quadrimestre. El dia 22 de febrer es va convocar la prova de nivell, molt senzilla, per a donar pas als assajos, tots els dijous, fins el 24 de maig, sota la direcció de Juan Ramon Martí i Chulià.

L’objectiu principal de la constitució de la Colla de Dolçaines i Percussió és millorar la formació dels estudiants de la Universitat de València en la interpretació de música tradicional valenciana.

Aquestes colles tenen els seus orígens a la primeria del segle XX, quan es podia sentir pels carrers dels pobles la música d’una dolçaina en solitari que, acompanyada d’un tabalet, feien sonar melodies antigues i noves. Els dolçainers començaren a desaparéixer fins que a partir dels anys 70 una ona de joves dolçainers va prendre la iniciativa creant tota una xarxa de noves escoles de música tradicional i, ara, la Universitat de València se suma a aquest corrent amb la posada en marxa de la Colla de Dolçaines i Percussió.

Els assajos, del 22 de febrer al 24 de maig, seran tots els dijous, de 18 a 21 hores, a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Blasco Ibáñez 32, València).

Més informació

Data d'actualització: 1 de Març de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar