Estàs a: > > Visita per a conéixer les dones valencianes a través de la història

Visita per a conéixer les dones valencianes a través de la història

Germana de Foix.

Germana de Foix.

‘Camins en femení’ és el títol de la visita que realitzarà Alumni UV el pròxim 17 de febrer, organitzada per Caminart, amb la finalitat d’endinsar-se en la història de les dones valencianes al llarg del temps. La inscripció roman oberta i s’ha de fer contactant directament amb l’entitat organitzadora.

València és una ciutat on les seues dones, malgrat haver passat desapercebudes en la història tradicional, han tingut una gran rellevància. La ruta que proposa Caminart s’endinsarà en les vides de les primeres universitàries, inventores, impressores, escriptores i reines, dones totes elles que trencaren els rols socials assumits des de l’època romana fins al segle XX.

Es tracta de noms propis com ara Víria Acte, Germana de Foix, Violant d’Hongria, Mencía de Mendoza, Maria de Castella, Isabel de Villena, Hipòlita Roís de Liori, Jerònima Galés i Antònia Gómez, o les pintores i filles de Joan de Joanes, Dorotea i Margarida Macip.

El recorregut inclou un paquet de materials didàctics, a més de la possibilitat d’interactuar amb tabletes i codis QR, i compartir l’experiència en xarxes socials amb el hashtag #CaminsFemeni.

El preu per a adults és de 9 euros i cal realitzar el pagament en mà el mateix dia de la visita. Cal portar el carnet Alumni.

La ruta començarà a les Torres dels Serrans, a les 16 hores, i té una duració prevista de dues hores i mitja, aproximadament. Finalitzarà a l´edifici històric de la Universitat de València.

Cal inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a caminart.vlc@gmail.com o telefonant als següents números: 628 080 140 (Sara), 655 225 686 (Esteban) o 676 804 171 (César). També es pot enviar un missatge privat per Facebook.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 14 de Febrer de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar