Estàs a: > > Gandia acull l’onzena edició de la Winter School ‘Bernhard Wilpert’, màster Erasmus Mundus de Psicologia

Gandia acull l’onzena edició de la Winter School ‘Bernhard Wilpert’, màster Erasmus Mundus de Psicologia

winter school 2017

winter school 2017

Des de dilluns 19 de febrer i fins el 2 de març, 54 estudiants de 21 països del món participaren en la fase presencial de la Winter School ´Bernhard Wilpert´, organitzada pel Màster Erasmus Mundus WOP-P i que es desenvolupà a la Universitat de València-Centre de Gandia (CIG-UV).

En concret, van ser alumnes provinents dels EUA, Ghana, República Txeca, Brasil, Itàlia, Nova Zelanda, Noruega, Etiòpia, Alemanya, Anglaterra i Espanya. El grup d’alumnes va estar acompanyat per una dotzena de professors procedents de distintes universitats de tot el món.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta ´Joint Intensive Learning Unit´ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona, amb caràcter presencial en règim d’internat, ha tingut lloc al Centre de Gandia de la Universitat de València; i la tercera comprén el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’Aula Virtual de la Universitat de València.

Aquest màster s’imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València) i amb la col·laboració de dues universitats no europees associades (Universitat de Brasília a Brasil i la Universitat de Guelph a Canadà).

Data d'actualització: 7 de Març de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar