Estàs a: > > Visita a pobles amb encant a la província de Terol

Visita a pobles amb encant a la província de Terol

El Puente Seco entre Olba i Rubielos de Mora a Terol.

El Puente Seco entre Olba i Rubielos de Mora a Terol.

També el dia 11 de març, aprofitant l’eixida a les gorges del riu Millars, Alumni UV proposa una visita a la vall d’Olba i Rubielos de Mora, un poble, a la província de Terol, que ha estat qualificat “amb encant”. La inscripció es pot fer a través del web de Fil per Randa Viatges.

Rubielos de Mora és un poble històric i cultural, amb encant, construït en pedra, que se situa al centre d’una barreja de paisatges. És un poble monumental de la regió aragonesa que, molt a prop, té la sorprenent població d’Olba, a la vora del riu Millars.

L’excursió inclou la visita a Rubielos de Mora, l’aqüeducte d’aquest poble i l’encisador Olba. Es farà una passejada pel Puente Seco i les gorges del Millars. L’eixida serà a les 8 hores des de Nuevo Centro i a les 8:30 hores des de Sagunt. El dinar és opcional i l’arribada està prevista cap a les 20 hores. El guia serà Joan Vicent Candel, de Fil per Randa.

El preu és de 28 euros amb el desplaçament en bus. No s’inclouen les entrades que s’hagen d’abonar en el lloc durant les visites. Cal portar el carnet Alumni per a beneficiar-se dels avantatges de Fil per Randa.

Inscripció

Documents adjunts:
Data d'actualització: 9 de Març de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar