Estàs a: > > Conclusions sobre el congrés Àgora Benestar

Conclusions sobre el congrés Àgora Benestar

Àgora Benestar

Àgora Benestar

Àgora Benestar és un congrés itinerant sense ànim de lucre que pretén donar coneixement i valor a l’entorn personal (cos i ment) i empresarial (entorn) sobre la gestió del benestar i les seues implicacions integrals. L’última edició, que va tenir el lema del camí del benestar i l’eficiència empresarial, es va celebrar a l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball.

 Les conclusions del congrés tracten els problemes de si la felicitat del treballador és productiva, de com seran els entorns laborals del futur, el de per què i com haurien d’invertir les empreses en benestar laboral, i el del compromís dels treballadors amb l’empresa en funció del seu grau de benestar en ella.

 Es van analitzar el retorn de la inversió (RI) i el valor de la inversió (VI) en benestar de les empreses saludables. Francisco Marquès, director del Departament de Promoció de la Salut i Epidemiologia Laboral de l’INSHT, va dir que per cada euro invertit en benestar per les empreses s’obté un retorn de tres euros.

 

Et convidem a consultar les interessants conclusions del congrés en document adjunt.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 26 de Febrer de 2018
Publicat en: Informació laboral

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar