Estàs a: > > Convocada la III Edició dels Premis AEF en reconeixement als valors del sector fundacional

Convocada la III Edició dels Premis AEF en reconeixement als valors del sector fundacional

Logo dels Premis AEF.

Logo dels Premis AEF.

L’Asociación Española de Fundaciones (AEF) ha convocat la tercera edició dels Premis AEF, la fi dels quals és reconéixer valors o actituds que reflectisquen l’essència del sector fundacional, com a plataforma per a atendre les necessitats dels ciutadans, i el seu compromís amb la societat. El termini d’admissió de candidatures, que s´haurà de presentar en format imprés i digital, finalitza el pròxim 5 de maig.

Els premis tenen caràcter anual i es distingeixen quatre modalitats: Iniciativa Filantròpica, Col·laboració, Innovació Social i Transformació Digital. Aquesta última és novetat enguany.

Tota la documentació haurà de lliurar-se durant el termini d’admissió de candidatures en format imprés, així com en suport digital per correu electrònic.

A continuació, un jurat únic avaluarà, seleccionarà i decidirà els premis que es concedisquen en cadascuna de les quatre modalitats. El lliurament dels premis es realitzarà en un mateix acte de caràcter públic abans del 31 de desembre de 2018. Els premis consistiran en un diploma i un símbol artístic.

Bases i formularis

#PremiosAEF

Data d'actualització: 11 d'Abril de 2018
Publicat en: Institucional, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar