Estàs a: > > ObservEM, l’estudi de l’Observatori d’Ofertes d’Ocupació del OPAL

ObservEM, l’estudi de l’Observatori d’Ofertes d’Ocupació del OPAL

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) ha realitzat un estudi a partir de les dades de les ofertes d’ocupació gestionades per la seua Àrea d’Ocupació

El Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) ha engegat ObservEM, un observatori d’ocupació dedicada a l’anàlisi anual de les ofertes d’ocupació gestionades per OPAL. L’objectiu de l’estudi ObservEM és proporcionar indicadors sobre la demanda que tenen en el mercat de treball les titulacions impartides a la Universitat de València, aportant informació sobre les característiques i els requisits més demanem de cada titulació. L’informe parteix de dues dades bàsiques: les ofertes de treball gestionades per l’OPAL i els llocs de treball que van implicar aquestes ofertes els anys 2015 i 2016. D’aquesta manera, ObservEM pot ser una eina útil per a gestors acadèmics, orientadors, estudiants i titulats universitaris. A més, l’estudi analitza l’evolució en el temps de la demanda d’aquestes titulacions.

 

Per a més informació: http://www.fundacio.es/opal/noticies.asp?noticia=25924

 

 

 

 

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.

 

Data d'actualització: 14 de Març de 2018
Publicat en: Àmbit universitari

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar