Estàs a: > > Alumni UV llig en abril ‘La ciudad ausente’, de Ricardo Piglia

Alumni UV llig en abril ‘La ciudad ausente’, de Ricardo Piglia

Ricardo Piglia en 2011.

Ricardo Piglia en 2011.

El Club de Lectura d’Alumni UV tornà a reunir-se en abril per a debatre entorn de la darrera lectura proposada pels seus membres: ‘La ciudad ausente’, de l’escriptor argentí Ricardo Piglia. Com és habitual, el Club es trobà a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, el primer dimarts lectiu del mes: el passat dia 10 d’abril. Per a formar-ne part, cal contactar amb l´oficina Alumni.

La història de ‘La ciudad ausente’ es desenvolupa a la capital argentina, Buenos Aires, una ciutat incerta, testimoni de cites estranyes, conspiracions i relats clandestins. De fet, la mateixa ciutat és la protagonista, és la novel·la. Aquest llibre és el gran assoliment narratiu de Piglia, on es fonen perfectament la novel·la policíaca i la literatura fantàstica.

‘La ciudad ausente’ és la segona novel·la de l’autor argentí. Publicada en 1992, 12 anys després de la seua opera prima, ‘Respiración artificial’ (1980), el situa com a un brillant narrador, si bé l’èxit internacional ja li va arribar amb la seua primera novel·la. També ha escrit contes i assajos, i té publicades diverses antologies. Ha obtingut nombrosos premis a Sud-amèrica i va ser Premi de la Crítica a Espanya el 2010.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 10 de abril.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘La ciudad ausente’, de Ricardo Piglia.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 11 d'Abril de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar