Et proposem dues activitats per al 30 de marš: Palaus g˛tics i Camins Criminals
Estás en: > > Et proposem dues activitats per al 30 de marš: Palaus g˛tics i Camins Criminals

Et proposem dues activitats per al 30 de marš: Palaus g˛tics i Camins Criminals

Torres de Quart

Torres de Quart

El dia 30 de marš, Alumni UV se suma a les dues propostes de Caminart titulades ┤Ruta pels Palaus G˛tics de ValŔncia┤ i ┤Camins Criminals┤. La primera d┤elles es podrÓ fer pel matÝ a les 10:30h o per la vesprada a les 17h. La segona proposta serÓ a les 18h. Les dues eixides compten amb un descompte del 10% sobre el preu en la web de l┤empresa.

Els Alumni interessats poden inscriure’s enviant un e-mail a caminart.vlc@gmail.com o telefonant a qualsevol dels següents números: 628 080 140 (Sara), 655 225 686 (Esteban) i 676 804 171 (César). També, a través d’un missatge privat per Facebook: facebook.com/CaminArtVLC

L´activitat s´abonarà en mà el dia de l´activitat i serà necessari que els membres del col·lectiu de la Universitat de València porten el seu carnet Alumni.

Pel que fa a la Ruta dels Palaus Gòtics, tindrà una duració de prop de tres hores. Cal reunir-se a les 10:30 hores, a la plaça de Manises, a la façana lateral del Palau de la Generalitat, junt a l’estàtua de Francisco Pizarro. Es visitaran palaus com ara el dels Almirants d’Aragó, el dels Català de Valeriola, el d’En Bou o les façanes dels palaus del carrer de Cavallers, principal artèria del centre històric de la ciutat.

Pel que fa a la ruta Camins Criminals, tindrà una duració de dues hores i s´haurà d´acudir a les 18h a les Torres de Quart (Plaça Santa Úrsula, al costat dels bancs). Recorrerem València descobrint el seu costat més pervers i truculent amb diferents tipus de crims que abastaran des de l´Edat mitjana fins a l´època de la Guerra Civil Espanyola. Històries de novel·la negra, però amb la diferència que no són ficció, sinó que són tan reals com la vida mateixa.

Les dues rutes inclouen l’ús de materials didàctics, així com de tauletes i codis QR. Es podrà compartir l’experiència en les xarxes socials i pujar fotografies a Pinterest o Instagram amb l’etiqueta #RutaPalaus o #CaminsCriminals

Fecha de actualización: 26 de Marzo de 2019
Published in: Agenda, Noticias, Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar