Estàs a: > > Audició de Fi de Curs de l’Escola Coral La Nau

Audició de Fi de Curs de l’Escola Coral La Nau

Audició Fi de Curs Escola Coral La Nau

Audició Fi de Curs Escola Coral La Nau

La Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna va ser ll’escenari de l’Audició de Fi de Curs 2012-2013 de l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, el passat 8 de juny. Sota la direcció de Mònica Perales els alumnes dels cors Mestral, Garbí i Tramuntana van actuar acompanyats pel piano d’Adrià Gràcia en una gala que va posar de relleu allò que han aprés al llarg de l’any acadèmic.

La Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna va ser l’escenari de l’Audició de Fi de Curs 2012-2013 de l’Escola Coral La Nau, el passat 8 de juny. Sota la direcció de Mònica Perales els alumnes dels cors Mestral, Garbí i Tramuntana van actuar acompanyats pel piano d’Adrià Gràcia en una gala que va posar de relleu allò que han aprés al llarg de l’any acadèmic.

Així, els components de l’Escola Coral La Nau van oferir una audició pública del treball que han realitzat durant el curs, dirigits per Mònica Perales, amb Adrià Gràcia al piano, i el suport d’Inmaculada Mirapeix, responsable de Llenguatge Musical, activitat pedagògica que es desenvolupa a l’escola, a partir dels sis anys, com a eina complementària per a una major comprensió del fet musical.

En primer lloc, va actuar el Cor Mestral, format per xiquets i xiquetes de quatre a sis anys, seguit pel Cor Garbí, integrat per xiquets i xiquetes de sis a nou anys, i el Cor Tramuntana, l’última de les agrupacions que composen aquesta escola.

Es pot consultar el programa en el document que s’adjunta baix.

L’Escola Coral La Nau, a través del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, naix amb la voluntat d’ajudar els més menuts a desenvolupar la seua percepció auditiva i les seues experiències emocionals, físiques i mentals a través de la cançó, així com despertar el sentiment de solidaritat, una cosa que s’aconsegueix escoltant, veient i vivint des del conjunt que suposa el fet coral i treballar en equip.

Més informació sobre l’Escola Coral La Nau, inscripcions, matrícula, preus i assajos, en la web del Patronat d’Activitats Musicals: www.uv.es/aam

 

Documents adjunts:
Data d'actualització: 21 de Juny de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar