Taula redona dels secretaris generals dels partits amb representaciˇ parlamentÓria
Estás en: > > Taula redona dels secretaris generals dels partits amb representaciˇ parlamentÓria

Taula redona dels secretaris generals dels partits amb representaciˇ parlamentÓria

El director de la UEG, Josep Montesinos

El director de la UEG, Josep Montesinos

ĹLa Comunitat Valenciana a una Europa en crisiĺ Ús el tÝtol de la taula redona que se celebrarÓ hui divendres, a les 20 hores, a la Casa de la Marquesa de Gandia. A la taula hi participaran els secretaris generals dels partits amb representaciˇ a les Corts Valencianes: SerafÝn Castellano (PP), Ximo Puig (PSPV), Enric Morera (CompromÝs) i Ignacio Blanco (EU).

‘La Comunitat Valenciana a una Europa en crisi’ és el títol de la taula redona que se celebrarà hui divendres, a les 20 hores, a la Casa de la Marquesa de Gandia. A la taula hi participaran els secretaris generals dels partits amb representació a les Corts Valencianes: Serafín Castellano (PP), Ximo Puig (PSPV), Enric Morera (Compromís) i Ignacio Blanco (EU). Aquest últim arriba a Gandia en substitució de la secretària general Marga Sanz, qui no podrà assistir-hi.

La taula redona estarà moderada pel director del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, Josep Montesinos, qui plantejarà als polítics tres qüestions relacionades amb el lema d’aquesta Universitat d’Estiu: ‘Europa. Realitat o ficció. Problema i solució’.

Els quatre ponents hauran de plantejar la seua visió sobre la realitat valenciana en el marc europeu, així com establir les possibles solucions valencianes a una Europa en crisi. A més, i donat l’entorn universitari en què se celebra la taula, Montesinos preguntarà als polítics sobre la importància de la transmissió del coneixement en un context de crisi.

La taula redona és oberta al públic en general.

+Info: www.uv.es/cig

Fecha de actualización: 19 de Julio de 2013
Published in: Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar