Estàs a: > > El Palau de les Arts Reina Sofia ofereix descomptes per al II Festival del Mediterrani

El Palau de les Arts Reina Sofia ofereix descomptes per al II Festival del Mediterrani

ANELL NIBELUNGS

ANELL NIBELUNGS

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València ha arribat a un acord amb el Palau de les Arts Reina Sofia de València (Fundació de la Comunitat Valenciana) per aplicar descomptes especials a la comunitat universitària en l'adquisició d'entrades per al II Festival del Mediterrani, que tindrà lloc del 30 de maig al 30 de juny i que enguany, sota l'epígraf «Al sud del Rin», està dedicat a la tetralogia de L'anell dels Nibelungs de Richard Wagner.

Hi ha dos tipus de descomptes:
Per a estudiants: amb la presentació prèvia del carnet d'estudiant de la Universitat de València i el DNI a les taquilles del Palau de les Arts, obtindran un descompte del 35% sobre el preu de venda d'entrada per a totes les representacions del Festival (horari de taquilles: de dilluns a divendres, de 12.00 a 20.00 h; dissabtes, diumenges i festius amb funcions, a partir de tres hores abans i fins al començament de la funció).

Per a grups. A més, el Vicerectorat vol facilitar l'adquisició d'entrades amb un descompte del 50% per a la compra d'entrades en grup per a tota la comunitat universitària:

• El termini per a la compra de les entrades començarà el dilluns dia 1 de juny, a les 10 hores, i acabarà el divendres dia 5, a les 13 hores.

• El nombre d'entrades de què disposem per a aquesta promoció és molt limitat i pertanyen a la zona 1 (platea i llotges) per 67,50 €, i a la zona 3 (centrals de 3r i 4t pis) per 47,50 € cadascuna.

• Es podran comprar entrades de grup per a les representacions següents:

- Dilluns 15 de juny, a les 19.00 hores: L'or del Rin (Das Rheingold).
- Dimarts 16 de juny, a les 19.00 hores: La Valquíria (Die Walküre).
- Dijous 18 de juny, a les 19.00 hores: Sigfrid (Siegfried).
- Dimarts 30 de juny, a les 19.00 hores: El capvespre dels déus (Götterdämmerung).

• Les persones interessades, amb la presentació prèvia del carnet acreditatiu a La Tenda de la Universitat de La Nau (c/ La Nau, 2; de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; tel. 96 398 34 69) podran comprar entrades a preu de grup, amb un màxim de dues entrades per carnet presentat.

• La compra només es podrà fer en efectiu.

• La compra quedarà condicionada al fet que un grup, mínim de 15 persones, compren entrades per a la mateixa funció; en cas contrari, La Tenda realitzarà la devolució de l'import satisfet.

• Una vegada confirmat el grup, caldrà recollir les entrades a La Tenda, a partir del dia 10 de juny (c/ La Nau, 2; de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores).

Podeu consultar més informació sobre el II Festival del Mediterrani a la web del
Palau de les Arts Reina Sofia (www.lesarts.com).

Data d'actualització: 21 de Juliol de 2009
Publicat en: Música

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar