Estàs a: > > El Cor de la Generalitat tanca el festival Serenates amb un viatge de Viena cap a Occident

El Cor de la Generalitat tanca el festival Serenates amb un viatge de Viena cap a Occident

Cor de la Generalitat

Cor de la Generalitat

El Cor de la Generalitat guià dijous, 4 de juliol, al públic en un viatge que començà a Viena, frontera natural entre l’Orient i l’Occident, i que continuà per Anglaterra, Espanya, els Estats Units i Suïssa, per mitjà d’obres de diversos compositors dels segles XIX i XX, en el concert de cloenda del festival Serenates.

El Cor de la Generalitat guià hui dijous, 4 de juliol, al públic assistent en un viatge que començà a Viena, frontera natural entre l’Orient i l’Occident, i que continuà per Anglaterra, Espanya, els Estats Units i Suïssa, per mitjà d’obres de diversos compositors dels segles XIX i XX, en el concert de cloenda del festival Serenates, organitzat per la Universitat de València i CulturArts.

El programa, seleccionat pel director Francesc Perales, proporcionà, a més d’un recorregut geogràfic, un desplaçament “des del romanticisme fins als nous camins de la música coral del segle XX”, amb temes com la màgia, la natura, l’amor o la religió a través de la poesia d’Alice Elgar, Tennyson, Stefan George, Rainer Maria Rilke o Shakespeare.

El programa va incloure Three Parts Songs, op. 18, d’Edward Elgar; The Splendour Falls on Castle Walls, de Frederick Delius; Entflieht auf leichten Kähnen, op. 2, d’Anton Webern; Ave María (paràfrasi sobre l’obra homònima de Tomás Luis de Victoria), de Javier Costa Ciscar; una selecció de Les chansons des roses, de Morten Lauridsen; Three Shakespeare Songs, de Ralph Vaughan Williams; i Songs of Ariel, de Frank Martin, aquesta última peça amb la participació de la mezzosoprano Caterina Sobrevela.

Immers en la celebració dels seus vint-i-cinc anys d’existència, el Cor de la Generalitat, unitat dependent de CulturArts música, mostrà de nou una de les seues múltiples facetes amb aquest programa a capella, que se suma a les seues actuacions durant el 2013 com a formació titular del Palau de les Arts Reina Sofia, les gires per la Comunitat i l’actuació a l’Auditori Nacional.

Data d'actualització: 5 de Juliol de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar