Estàs a: > > L’obra dels germans Sirera ´El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia´ torna a La Nau a partir de demà

L’obra dels germans Sirera ´El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia´ torna a La Nau a partir de demà

Bertolt Brecht 2.jpg

Bertolt Brecht 2.jpg

Cal arreplegar l´entrada a La Nau
Després de l'èxit aconseguit aquest últim any, l'obra El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia torna a la programació de la Nau de la mà del Grup de Teatre ASSAIG (GTUV).

A causa d'aquest èxit de públic i crítica, l'Aula de Teatre de la Universitat de València, l'ha tornada a programar el dimecres 3 i el dijous 4 de juny a la Sala Matilde Salvador de l'Edifici La Nau (C/ Universitat, 2) a les 20 hores, on serà la última oportunitat per a veure-la. L'entrada és lliure i les invitacions es podran recollir des de dues hores abans a la Consergeria de l'edifici.

Aquest espectacle, ha estat dirigit per Pep Sanchis i Maria P. Bosch i protagonitzat per Josep Daniel Tormo, Lorena Jiménez, Anna Marí i Josep Vicent Valero. L'obra ha estat consiada per l'exdirector de Teatres de la Generalitat, Juan Vicente Martínez-Luciano "com a un dels millors treballs teatrals dels últims anys, aquesta peça s'ha de representar en l'àmbit dels teatres públics perquè serà una peça per recordar".

El text presenta la recreació, en part ficció en part realitat, de la vida personal i professional del famós dramaturg alemany Bertolt Brecht. Tota la peça és una reflexió constant sobre la condició humana des del punt de vista de la coherència i de les contradiccions humanes. A partir de nombrosos flash-backs i amb tocs subtils de cabaret i music-hall americà, l'espectador va descobrint els secrets millor guardats de la vida recreada i en part fictícia de Brecht i de les persones més pròximes a ell.

L'espectacle ha estat de gira per la Comunitat Valenciana i per ciutats com ara Lleida, Murcia, Manacor, Palma, Ourense, on rep Menció d´Honor al seu treball. També ha estat distingit amb diversos premis al Concurs de Teatre Vila Mislata. A més d'això, la Universitat de València ha publicat el llibre a la seua col·lecció Teatre del Segle XXI, per l'interès i complexitat que presenta el text escrit per Josep Lluís i Rodolf Sirera.


Data d'actualització: 8 de Juny de 2009
Publicat en: Arts escèniques

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar