Estàs a: > > Els bolígrafs i les llibretes de la Universitat ja són de consum responsable

Els bolígrafs i les llibretes de la Universitat ja són de consum responsable

libretaxano

libretaxano

La Tenda continua renovant la seua oferta de productes corporatius perquè incorpore criteris de consum responsable. Aquesta setmana ofereix dos clàssics renovats amb dos models de bolígraf de plàstic reciclat i tres de llibretes del Xano fabricades al Centre Ocupacional Municipal Grabador Planes amb paper certificat FSC.

La Tenda a poc a poc continua renovant l´oferta d’articles corporatius que incorporen criteris de consum responsable com ara samarretes, dessuadores, llapis, carpetes, caramels, bosses i motxilles.

Aquesta setmana ofereix dos clàssics renovats amb dos models de bolígraf de plàstic reciclat i tres de llibretes del Xano fabricades al Centre Ocupacional Municipal Grabador Planes amb paper certificat FSC.

Els bolígrafs han estat fabricats parcialment amb plàstic reciclat per la marca Bic. D’aquesta manera es compatibilitzen les necessitats de material fungible de la Universitat de València reduint parcialment la petjada ecològica que tindria el mateix consum utilitzant com a matèria primera plàstic nou. Tot això mantenint la qualitat i el preu del producte (i si a més a més eres del col·lectiu de la Universitat gaudiràs del 15% de descompte).

Referència: 200609UV - Bolígraf "Universitat de València" - Blau - 37% material reciclat    PVP: 1.40€

      Referència: 200610UV - Bolígraf "Universitat de València" - 59% material reciclat PVP: 1.10€

Les llibretes reuneixen dos criteris de consum responsable diferents:  socialment es dóna suport al programa d’inserció de persones amb discapacitat de l’Ajuntament de València i d’altra banda, el paper utilitzat té garantida la seua procedència des d´explotacions forestals sostenibles per la certificació FSC (encara que aquest logo no figura a la llibreta perquè el taller no està certificat dins de la cadena de custòdia FSC).

 

Referència: 0200801AP Llibreta "Xanos" Blava 10,5 x 15 cm  PVP:  3.10€

Referència: 0200801AG  Llibreta "Xanos" Blava 15 x 21 cm PVP:  3.60€

Referència: 0200801A4   Llibreta "Xanos" A4 100 Fulles PVP:  4.90€

Llibreta corporativa fabricada al Centre Ocupacional Municipal Grabador Planes per persones discapacitades. Paper certificat FSC.

Data d'actualització: 8 de Juliol de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar