Estàs a: > > Vora quatre mil espectadors en La Nau, en els concerts del Festival Serenates 2013

Vora quatre mil espectadors en La Nau, en els concerts del Festival Serenates 2013

El rector Esteban Morcillo lliura una escultura al Cor de la Generalitat

El rector Esteban Morcillo lliura una escultura al Cor de la Generalitat

El rector Esteban Morcillo va lliurar l’obra escultòrica ‘Clar de Llums’, d’Emilio Gallego, al Cor de la Generalitat, en l’últim concert dels nou que han tingut lloc al Claustre del Centre Cultural La Nau, en el marc del cicle Serenates, que organitzen conjuntament la Universitat de València i CulturArts. L’edició de Serenates d’enguany ha aplegat 3.916 persones.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va lliurar l’obra escultòrica ‘Clar de Llums’, d’Emilio Gallego, al Cor de la Generalitat, en l’últim concert dels nou que han tingut lloc al Claustre del Centre Cultural La Nau, en el marc del cicle Serenates, que organitzen conjuntament la Universitat de València i CulturArts. L’edició de Serenates d’enguany ha aplegat al Claustre de La Nau 3.916 persones.

Amb ‘Clar de Llums’, el màxim responsable de la Universitat reconeix la trajectòria d’aquest cor, que enguany celebra el seu 25 aniversari. Dirigit per Francesc Perales, el Cor de la Generalitat, unitat dependent de CulturArts Música, ha actuat en 2013 com a formació titular del Palau de les Arts Reina Sofia a l’Auditori Nacional i ha realitzat diverses gires per la Comunitat Valenciana.

L’edició de Serenates d’enguany ha aplegat al Claustre de La Nau 3.916 persones. Un públic que ha confiat un any més en aquesta proposta cultural sorgida pels anys 80 i que ha reunit al Claustre de la Universitat la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, l’estrena del ballet de ‘La consagració de la primavera’, d’Stravinsky, amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat i més de 200 joves de diferents vessants artístiques, el Grup Instrumental, etcètera.

La resposta del públic ha estat tan massiva que en alguns concerts, com ara el de Maria del Mar Bonet i ‘La consagració de la primavera’, van exhaurir les entrades, fet pel qual la Universitat de València va retransmetre en directe, a través de la seua televisió per IP alguns d’aquests concerts, que han enregistrat 999 visites en directe. En el cas de Maria del Mar Bonet, 170 persones van veure la cantautora en directe des de les pantalles habilitades a la sala d’actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i des de l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

Si se sumen tots els públics que han vist en directe (presencialment al Claustre de La Nau, a altres espais i en línia) els concerts de les nits de Serenates superen enguany les 5.000 persones, una de les edicions amb més audiència. Molts d’aquests concerts es poden veure mitjançant el Canal Cultura de la Televisió de la Universitat.

Cal destacar que l’edició de 2013 ha incorporat altres novetats, com ara les noves institucions que han donat suport aquest festival: l’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Joventut, i els patrocinadors privats Fundació Banc Sabadell i Heineken.

Data d'actualització: 30 de Juliol de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar