Alumni UV proposa fer un fascinant viatge pel món de la neu i els seus dipòsits
Estás en: > > Alumni UV proposa fer un fascinant viatge pel món de la neu i els seus dipòsits

Alumni UV proposa fer un fascinant viatge pel món de la neu i els seus dipòsits

Ventisquer. Foto: Fil per Randa Viatges.

Ventisquer. Foto: Fil per Randa Viatges.

Els membres d’Alumni UV podran realitzar en abril un fascinant viatge pel món de la neu i els seus dipòsits a través de l’activitat ‘Ventisquers de la Bellida. Camí dels Nevaters’, organitzada per Fil per Randa Viatges el dia 22 (diumenge). La inscripció es mantindrà oberta des del 10 d’abril i cal fer-la a través del web www.fil-per-randa.com

El comerç de la neu és una activitat per a conéixer el valor d’aquesta matèria tan singular, considerada fins i tot or blanc. A l’hivern, es guardava en neveres, caves o pous de gel situats a la muntanya i, en arribar el bon oratge, s’abaixava a València amb la finalitat d’obtindre aigua fresca.

Aquesta proposta inclou la visita a les Alcubles, la Casa de Camps dels monjos de Portacoeli i diversos ventisquers. La passejada té una duració d’unes tres hores, amb dificultat moderada i abastarà un recorregut per la senda abalissada del Cerro de la Bellida.

L’hora d’eixida serà a les 8 hores des de Nuevo Centro i a les 8:30 hores des de Llíria. L’arribada a València està prevista cap a les 21 hores. El preu és de 28 euros i inclou el desplaçament en bus. Cal portar el carnet Alumni UV i s’ha de tindre en compte que aquest preu no inclou aquelles entrades que s’hagen d’abonar en el lloc. El dinar és opcional.

Guiarà la visita Joan Grifoll, expert en Història de l’Art.

Inscripció

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 18 de Abril de 2018
Published in: Agenda, Noticias, Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar