Estàs a: > > Excursió als poblats ibèrics d’Edetània i al Castell de Bernabé

Excursió als poblats ibèrics d’Edetània i al Castell de Bernabé

Edetània. Foto: Fil per Randa Viatges.

Edetània. Foto: Fil per Randa Viatges.

El mateix dia 22 d’abril, els membres d’Alumni UV podran triar una alternativa a la visita als ventisquers de la Bellida: viatjar als poblats ibèrics d’Edetània amb Fil per Randa Viatges. Situat entre la serra Calderona, el riu Xúquer, la costa i les muntanyes de l’oest, és un vast territori farcit de jaciments arqueològics de primer ordre. La inscripció també està oberta.

A Edetània destaca la seua capital, Edeta, així com el Castell de Bernabé, una construcció dels segles IV i III aC. Els visitants s’acostaran fins al jaciment d’Edeta, el poblat de Bernabé i el Museu Arqueològic de Llíria (MALL), on s’exposen les troballes extretes dels jaciments. També passejaran pel paratge natural de la Concòrdia i el tossal de Sant Miquel pels camins que donen accés al jaciment.

L’hora d’eixida serà a les 8 hores des de Nuevo Centro i a les 8:30 hores des de Llíria. L’arribada a València està prevista cap a les 21 hores. El preu és de 28 euros i inclou el desplaçament en bus. Cal portar el carnet Alumni UV i s’ha de tindre en compte que aquest preu no inclou aquelles entrades que s’hagen d’abonar en el lloc. El dinar és opcional.

Inscripció

Documents adjunts:
Data d'actualització: 18 d'Abril de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar