Estàs a: > > El cicle Música a la Capella clou els concerts de primavera

El cicle Música a la Capella clou els concerts de primavera

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

La programació musical de primavera de la Universitat de València va arrancar en abril amb concerts de cambra que duen a terme una línia de suport a la música valenciana, a més de recuperar els autors clàssics. El passat 20 de juny, el cicle Música a la Capella va cloure el programa amb el quintet format per Ana Perona, Marina García, Daniel de la Rosa i Araceli Ávila.

El concert va tindre lloc a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i anà a càrrec d´Ana Perona i Marina García (violins), María Esteve (viola), Daniel de la Rosa (violoncel) i Araceli Ávila (piano), que interpretaren autors com ara Boccherini o Frank, entre uns altres.

Paraules al Concert
‘Paraules al Concert’ és una iniciativa que s’emmarca en la programació de primavera i que es du a terme el primer dimecres de cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau, a les 19:30 hores. Un acostament a la música a través de diferents conferències i després de la qual es farà el concert.

‘Mostra sonora de música valenciana’ és el títol de la primera conferència del cicle, que va tindre lloc el passat 11 d’abril, a càrrec de la doctora María Ordiñana. A continuació, la pianista Ana Benavides va oferir un concert amb música de Rodríguez, López-Chavarri i Colomer, entre uns altres autors. Aquest acte va comptar amb la col·laboració de la Unitat d´Igualtat de la Universitat de València.

En la segona cita, dimecres 2 de maig, la doctora María José Seguí parlà sobre ‘Monteverdi i la literatura del Renaixement’. Tot seguit, actuà el cor de cambra Amalthea, amb direcció de Marta Marmol.

El 6 de juny es va fer l’última conferència de ‘Paraules al Concert’: el doctor Joan B. Boïls abordà el tema de la ‘Interpretació històrica, entre el rigor i la llibertat’.

Programació de primavera

Data d'actualització: 21 de Juny de 2018
Publicat en: Música, Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar