Estàs a: > > Lectures en veu alta per a celebrar el Dia del Llibre a Gandia

Lectures en veu alta per a celebrar el Dia del Llibre a Gandia

Dia del llibre

Dia del llibre

El Centre de Gandia de la Universitat de València va celebrar el Dia del Llibre el passat 23 d´abril amb l´activitat ´Lectures en veu alta´. Va tindre lloc a la Llibreria Gavina de Gandia y comptà amb la participació de dues poetes i dos alumnes de la Universitat dels Majors. A més, l´activitat va estar amenitzada amb la música del cantautor Liuard.

El Dia del Llibre és una celebració mundial que té com a objectiu promoure la lectura. I a aquesta celebració i, sobretot, a aquest objectiu volia sumar-se el Centre Internacional de Gandia amb l´activitat que va tindre lloc a la Llibreria Gavina de Gandia (c/ Loreto, 22) dilluns, 23 d´abril.

Amb el títol ´Lectures en veu alta´, dues poetes, Celia Cuenca i Alba Fluixà, li posaren veu a passatges d´alguns dels llibres que han marcat la seua vida. A més, també hi participaren Amparo Brotons i Ximo Sanchis, alumnes de la Universitat dels Majors, que presentaren els exemplars més especials per a ells.

Tota l´activitat va estar amenitzada pel cantautor Liuard, nom artístic d´Eduard Banyuls, un saforenc polifacètic, compositor i cantant del grup King Kong Boy.

Aquesta activitat va estar coordinada i dirigida pel professor de Literatura Espanyola de la Universitat de València i docent a la Universitat dels Majors, Jesús Peris.

Data d'actualització: 24 d'Abril de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar