Estàs a: > > La Nau acull la inauguració oficial de la setmana d’activitats del PhotOn Festival

La Nau acull la inauguració oficial de la setmana d’activitats del PhotOn Festival

Ricardo Arduengo. Photon Festival 2018.

Ricardo Arduengo. Photon Festival 2018.

PhotOn Festival ha presentat la seua huitena edició treballant com sempre en la reivindicació del fotoperiodisme com a eina de canvi social. El passat 8 de maig, el Claustre del Centre Cultural La Nau, seu oficial del festival, va acollir la inauguració de la setmana d’activitats, gratuïtes i obertes a tots els públics.

Com cada any, el Centre Cultural La Nau esdevé la seu del festival i acollirà les conferències, projeccions nocturnes i visionat del portfolio dels finalistes de la Beca PhotOn Festival i una de les seues exposicions.

Com a novetat, el tema triat per a l’exposició del Claustre del Centre Cultural La Nau està compartit amb l’exposició urbana d’EMT València. Per aquest motiu, després de la roda de premsa, es realitzarà una visita a les marquesines de l’EMT de l’Ajuntament.

La huitena edició del festival es duu a terme gràcies al patrocini de la Fundación Cañada Blanch i té al Centre Cultural La Nau la seua seu oficial. PhotOn Festival està organitzat per un equip de dones professionals del fotoperiodisme i la comunicació que lluiten pel foment del fotoperiodisme com a eina de canvi social.

Han assistit a l’acte de presentació el vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño; el president de la Fundación Cañada Blanch, Juan Viña; el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi; i la directora de PhotOn Festival, Tania Castro.

Més informació

Data d'actualització: 11 de Maig de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar