Estàs a: > > La Tenda, nova distribuïdora de la revista ‘Opcions’, la publicació de referència sobre consum responsable a Espanya

La Tenda, nova distribuïdora de la revista ‘Opcions’, la publicació de referència sobre consum responsable a Espanya

Dibuix de dona llegint la revista de consum responsable

Dibuix de dona llegint la revista de consum responsable

La Tenda de la Universitat de València és la nova distribuïdora de la revista sobre consum responsable ‘Opcions’, que va nàixer en 2002 com el principal vehicle de divulgació del consum responsable. Hui és l’única publicació periòdica de l’Estat espanyol en aquest camp, convertint-se en un referent.

La Tenda de la Universitat distribueix la revista sobre consum responsable ‘Opcions’. Aquesta publicació és trimestral i es pot adquirir en versió impresa o per subscripció. ‘Opcions’ va nàixer en 2002 com el principal vehicle de divulgació del consum responsable i hui és l’única publicació periòdica de l’Estat espanyol en aquest camp, convertint-se en un referent.

‘Opcions’ ix al mercat cada tres mesos (un número per estació). És una revista de consulta més que d’actualitat, per tant, bona part dels continguts són vàlids en qualsevol moment.

Es distribueix principalment per subscripció i es ven en algunes botigues de productes ecològics i de comerç just i llibreries. S’edita en català i en castellà, i en aquests moments compta amb 2.700 subscriptors.

Podeu consultar, de forma gratuïta, tots el números d’anys anteriors en online a través d’aquest link o les edicions impreses a la botiga de La Tenda del Campus dels Tarongers.

Els bolígrafs i les llibretes de la Universitat, de consum responsable
La Tenda continua renovant la seua oferta de productes corporatius perquè incorpore criteris de consum responsable. Des d’ara ofereix dos clàssics renovats amb dos models de bolígraf de plàstic reciclat i tres de llibretes del Xano fabricades al Centre Ocupacional Municipal Grabador Planes amb paper certificat FSC.

D’aquesta manera es compatibilitzen les necessitats de material fungible de la Universitat de València reduint parcialment la petjada ecològica que tindria el mateix consum utilitzant com a matèria primera plàstic nou. Tot això mantenint la qualitat i el preu del producte. A més, el col·lectiu de la Universitat gaudeix del 15% de descompte.

+Info: www.fundacio.es/responsable

Data d'actualització: 22 de Juliol de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar