L’OPAL llança una oferta formativa de 23 cursos per a 2013-2014
Estás en: > > L’OPAL llança una oferta formativa de 23 cursos per a 2013-2014

L’OPAL llança una oferta formativa de 23 cursos per a 2013-2014

Taller de Vídeo Currículum.jpg

Taller de Vídeo Currículum.jpg

L’OPAL de la Universitat de València ha llançat una oferta formativa de vint-i-tres cursos per a l’any acadèmic 2013-2014. Com a novetat, ofereix un curs sobre disseny, desenvolupament i presentació del pla d’empresa, mentre que el curs ‘Maneig de situacions difícils’ o ‘Counselling’ es consolida en assolir una trentena d’edicions.

L’oferta compta, a més, amb un curs semipresencial, ‘Eines per a la recerca d’ocupació’, i un altre en línia, ‘L’èxit d’emprendre’. Ambdós s’impartiran en el primer i el segon quadrimestre. Torna també el taller de videocurrículum, així com la formació en l’entrevista de selecció de treball.

Altres propostes passen per la formació en competències professionals, estratègies per a la inserció laboral, cooperativa de treball, habilitats de comunicació o claus per a ser un emprenedor amb èxit, entre altres.

Tots els cursos estan reconeguts amb crèdits de lliure elecció en diplomatures i llicenciatures o, si escau, amb crèdits de participació universitària en els graus. El període de matrícula ja s’ha iniciat i romandrà obert fins al començament de cada curs.

L’oferta formativa detallada i matrícula, en l’enllaç http://www.fundacio.es/cursos/opal. També es pot consultar la relació de cursos en el document adjunt:

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 4 de Marzo de 2014

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar