Estàs a: > > La Nau dels Xiquets i les Xiquetes dóna suport a la Campanya Mundial per l’Educació amb la venda de samarretes de comerç just

La Nau dels Xiquets i les Xiquetes dóna suport a la Campanya Mundial per l’Educació amb la venda de samarretes de comerç just

Disseny de les samarretes de les xiquetes i els xiquets

Disseny de les samarretes de les xiquetes i els xiquets

La Nau dels Xiquets i les Xiquetes torna a apostar per la iniciativa que encetà en 2012 en suport del consum responsable. Així, ha posat a disposició del públic les samarretes de l’actual edició, fabricades baix els principis de comerç just utilitzant com a matèria primera cotó orgànic 100%.

Els beneficis de la seua venda es destinaran a la Campanya Mundial per l’Educació.

La Campanya Mundial per l’Educació (Global Campaing for Education) és una coalició internacional formada per ONG, sindicats de l’entorn educatiu, centres escolars i moviments socials, que reclama el compliment del compromís adquirit per la comunitat internacional en la Cimera de Dakar, celebrada l’any 2000. Aquest compromís consisteix en garantir l’accés a una educació de qualitat per a tots i totes abans del 2015.

En el cas espanyol, la Coalició de la Campanya Mundial per l’Educació l’integren Ayuda en Acción, Educación Sin Fronteras i Entreculturas, qui assumeix la coordinació del grup.

El seus objectius principals són garantir que tots els xiquets i totes les xiquetes finalitzen un cicle complet d’ensenyament primari i eliminar la desigualtat de gènere en els ensenyaments primari i secundari.

La Nau dels Xiquets i les Xiquetes col·labora amb aquestes accions mitjançant la venda de samarretes, serigrafiades per Promueve Solidaridad i fabricades en 100% cotó orgànic baix els principis de comerç just, promovent així també el consum responsable entre la futura població universitària.

Les samarretes es poden adquirir, tant en talla infantil com per a persones adultes, a les dues seus de l’Escola d’Estiu, ubicades a la Facultat de Física, en el Campus de Burjassot-Paterna, i a l’Aulari Oest del Campus dels Tarongers; i, a partir de setembre, a les botigues de La Tenda de la Universitat. El preu és de deu euros.

+Info:
www.uv.es/nauxiquets
www.promuevesolidaridad.com
www.cme-espana.org

 

Data d'actualització: 20 d'Agost de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar