Estàs a: > > La Tenda regala un punter per cada compra de llibres i manuals

La Tenda regala un punter per cada compra de llibres i manuals

Punter que regala La Tenda

Punter que regala La Tenda

Coincidint amb les vendes de llibres a l’inici del curs acadèmic, La Tenda de la Universitat posa en marxa una nova campanya promocional dels seus productes. En aquesta ocasió, per cada compra de llibres i/o manuals regala un bolígraf/punter dissenyat per a escriure i navegar amb dispositius mòbils (telèfons i tabletes). Aquesta promoció és vàlida fins a exhaurir existències.

Els llibres i els manuals es poden adquirir en la botiga del Campus dels Tarongers i per internet en el web www.uv.es/latenda

Des de l’any 2002, La Tenda de la Universitat presta servei a tota la comunitat universitària, proveint-la de material corporatiu i d’oficina, i posant a la seua disposició una àmplia llibreria. Gestionada per la Fundació General de la Universitat de València, La Tenda és una proposta que naix, per tant, amb vocació de servei i amb una oferta de productes avantatjosa per a la plantilla i l’estudiantat de la institució acadèmica.

Entre les seues incorporacions més recents es troba l’oferta de publicacions tècniques, en llengua estrangera, d’importació i de revistes. Aquest servei especialitzat, junt amb l’autoedició de publicacions, està orientat tant a biblioteques i centres de documentació com a clients particulars.

Descomptes especials
Tota aquesta oferta es proporciona a la comunitat universitària amb condicions avantatjoses consistents en descomptes i serveis còmodes i personalitzats. Entre els avantatges de què es poden beneficiar els usuaris de la Universitat, es troben el descompte del 15% en els productes amb marques de la Universitat de València, del 5% en totes les publicacions i descomptes especials en les publicacions de la Universitat; el pagament ajornat per comandes facturades a centres, serveis i departaments de la institució; el lliurament ordinari i “exprés” de comandes; i un servei de personalització d’uniformes esportius o de treball i de productes per a congressos i esdeveniments.

D’altra banda, La Tenda proporciona als seus clients un accés ràpid i senzill a tots els seus productes a través d’internet: www.uv.es/latenda (per a les compres de material corporatiu i de publicacions) i www.uv.es/papereria (per a la demanda de material d’oficina i d’informàtica).

Botigues de La Tenda de la Universitat:
LA TENDA TARONGERS
Campus dels Tarongers - Aulari Nord - Baix Comercial
Av/ Tarongers, S/N - 46022 - València
Tel: 9638 28968 - Email: tarongers@latenda.es

LA TENDA LA NAU
C/ Universitat, 2 - 46003 - València
Tel: 9639 83469 - Email: nau@latenda.es

LA TENDA BOTÀNIC
C/ Quart, 80 - 46008 - València
Tel: 9631 56822 - Email: botanic@latenda.es

Data d'actualització: 23 de Setembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar