Estàs a: > > Gandia acull dues excursions formatives destinades als estudiants Erasmus

Gandia acull dues excursions formatives destinades als estudiants Erasmus

Programa Erasmus en el Territori

Programa Erasmus en el Territori

La Universitat de València ha presentat el programa ‘Erasmus en el territori’: una sèrie de recorreguts formatius que permetran als estudiants internacionals conéixer les excel·lències del litoral i de l’interior valencians. Gandia acollirà dues d’aquestes visites els dies 19 d’octubre i 10 de novembre.

El programa s´ha donat a conéixer pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València en el marc de les Sessions de Benvinguda per als estudiants Erasmus.

El rector Esteban Morcillo ha manifestat la seua satisfacció per la posada en marxa d’aquesta iniciativa, producte de la col·laboració entre la Universitat de València i el Patronat de Turisme València, Terra i Mar (Diputació de València). És pionera a València i s’ofereixen 900 places per a més d’un miler d’estudiants estrangers.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha destacat sobre aquest tema que “des del Patronat de Turisme, amb la col·laboració dels nou ajuntaments participants, hem impulsat aquesta iniciativa de la Universitat de València per a desenvolupar rutes atractives, que suposen un al·licient perquè els Erasmus visiten el nostre territori i que al seu torn, es convertisquen en prescriptors de la nostra província en els seus respectius països d’origen”.

Les visites s’han programat els dissabtes dels mesos d’octubre i novembre. Els interessats tenen disponibles nou destinacions, tant del litoral valencià (Cullera, Gandia, Oliva, Sagunt), com de l’interior (Xàtiva, Requena, Utiel, Cofrentes, Bocairent) i poden inscriure’s en tantes rutes com desitgen. S’han dissenyat paquets on s’inclou transport, assegurança, gastronomia local i visites guiades tant en els municipis com en els recorreguts. Fins i tot s’han inclòs rutes amb vaixell o desplaçaments en trens elèctrics.

El programa ‘Erasmus en el territori’ brinda l’oportunitat als estudiants de descobrir la cultura valenciana, la gastronomia, els paisatges… Aquestes visites tenen una vessant formativa però també lúdica, les rutes inclouen activitats de diferents tipus: a Cullera, visitaran el Castell i faran una passejada en catamarà per la badia; a Requena, degustaran els vins i caves dels seus cellers; a Cofrentes faran un creuer fluvial pels Canons del Xúquer; a Bocairent, gaudiran de les Covetes dels Moros i del nucli històric; a Xàtiva, visitaran el seu espectacular Castell… En definitiva, “els estudiants internacionals descobriran la gran riquesa patrimonial del territori valencià”, ha manifestat el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla.

Els estudiants Erasmus que desitgen participar en aquesta activitat hauran d’inscriure’s entrant en la web http://projeccio.uv.es Allí trobaran detallat el procés de matrícula i la forma de pagament de les excursions.

Les excursions tindran el seu punt de partida en la porta del Rectorat de la Universitat de València. Comptaran amb la participació de guies especialitzats de la Universitat i de les destinacions, facilitats pels ajuntaments corresponents. Existeix un programa per a ampliar l’oferta en els pròxims mesos.

Data d'actualització: 24 d'Octubre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar