Estàs a: > > Passejada per la València de la Segona República amb Alumni UV

Passejada per la València de la Segona República amb Alumni UV

Plaça Ajuntament de València

Plaça Ajuntament de València

Alumni UV, a través de Fil per Randa Viatges, realitzarà aquest dissabte, 14 d´abril, una eixida per la València republicana. De la mà de la historiadora Cristina Escrivà, els participants visitaran els emplaçaments on s’establiren les principals institucions republicanes a principis dels anys 30. La inscripció roman oberta.

En ser assetjada Madrid, totes les institucions republicanes es traslladaren a València des del novembre de 1936 fins l´octubre del 37. Com a conseqüència, molts intel·lectuals, escriptors, professors i científics es desplaçaren amb el Govern. La majoria d´aquests erudits s´allotjaren a la Casa de la Cultura, l´antic Hotel Palace. Per aquest motiu, el poble valencià anomenà aquest edifici ´La Casa dels Sabuts´.

El grup que s´apunte a aquesta proposta passejarà, acompanyat per la historiadora Cristina Escrivà, pels escenaris que van ser seu de les institucions republicanes, i visitarà l´Ajuntament de València, on encara es poden recordar fets i personatges que tingueren presència en ell a través de la paraula i d´imatges; a més del refugi recentment rehabilitat: una de les empremtes que resten hui dia de la guerra civil.

La concentració està convocada a les 9:45 hores, a la porta de l´Ajuntament de la ciutat. El preu de l´eixida és de 15 euros i inclou l´esmorzar, però no els tiquets d´entrada que calga pagar durant l´excursió. Cal portar el carnet Alumni UV per a beneficiar-se dels avantatges que ofereix Fil per Randa Viatges.

Inscripció

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 d'Abril de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar