Estàs a: > > La Universitat de València i Carmen Calvo units al Jardí Botànic (per la creïlla)

La Universitat de València i Carmen Calvo units al Jardí Botànic (per la creïlla)

Home Creïlla/Carmen Calvo.
Jardí Botànic de la Universitat de València.
Del 25 de juny al 13 de setembre

 

L'exposició L'home creïlla és una producció de la Universitat de València entorn de la darrera creació de Carmen Calvo, una de les artistes espanyoles actuals de major repercussió internacional. Es tracta d'una lectura diferent als espais de l'històric Jardí Botànic de la Universitat de València; un concepte molt més ampli que no el d'una exposició lligada a una sala.

El comissari d'aquesta mostra, Wilson Lázaro, curator al Museu Bispo do Rosário Arte Contemporánea de Rio de Janeiro a Brasil, ha ideat aquest projecte específic per al Jardí Botànic dins de les últimes tendències del món de l'art contemporani.

L'exposició s'estructura a partir de quatre secciones: inici (instal·lació-videoart), acció (el públic s'apropia de l'espai), transformació (conjunt de nou imatges de l'artista) i la vida (integració d'instal·lació-escultura en l'espai). Es tracta d'un concepte "viu" d'exposició, que anirà transformant-se al llarg del temps per l'evolució dels seus materials i per l'acció del públic, que podrà participar i formar part del procés de creació.


Documents adjunts:
Data d'actualització: 31 de Juliol de 2009

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar