Estàs a: > > Aquest octubre La Tenda celebra el mes del comerç just amb una campanya que té premi

Aquest octubre La Tenda celebra el mes del comerç just amb una campanya que té premi

Campanya pel comerç just

Campanya pel comerç just

Amb la intenció d’impulsar el comerç just entre la comunitat universitària, La Tenda de la Universitat se suma aquest octubre a la campanya ‘Da un paso por el Comercio Justo’, promoguda per Fairtrade España. Els participants podran guanyar una samarreta de cotó.

Consisteix a retallar i col·leccionar cinc segells ‘fairtrade’ que després es bescanviaran per una samarreta de cotó. Aquesta acció suposa una crida d´atenció sobre el comerç just i sostenible.

Els segells es troben a les samarretes, dessuadores, cafés, infusions, snacks i sucs Fairtrade (tots són productes de comerç just) que es poden aconseguir a les botigues de La Tenda i a través de la seua web (www.uv.es/latenda). Els segells s’hauran de retallar i col·leccionar en la cartilla que els usuaris poden descarregar-se ací.

Una vegada que s’haja completat la cartilla, es pot deixar a qualsevol de les botigues de La Tenda de la Universitat, des d’on s’enviaran a Fairtrade Madrid, o bé enviar-les per correu postal a la següent adreça:

Carrer Gaztambide, 50 baix
28015 – MADRID

En rebre la cartilla completada amb els cinc segells, Fairtrade España farà l’enviament d’una samarreta de cotó Fairtrade.

Amb aquesta acció, La Tenda de la Universitat pretén, juntament amb tota la comunitat universitària, reclamar un comerç just i sostenible, i ajudar així a les persones més necessitades.

Botigues de La Tenda:
LA TENDA TARONGERS
Campus dels Tarongers - Aulari Nord - Baix Comercial
Av/ Tarongers, S/N - 46022 - València
Tel: 9638 28968 - Email: tarongers@latenda.es

LA TENDA BOTÀNIC
C/ Quart, 80 - 46008 - València
Tel: 9631 56822 - Email: botanic@latenda.es

 

Data d'actualització: 6 de Novembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar