Estàs a: > > Homenatge al campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la Gala de l’Esport

Homenatge al campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la Gala de l’Esport

Rafael Ibáñez, Celeste Asensi i Antonio Ariño

Rafael Ibáñez, Celeste Asensi i Antonio Ariño

La Gala de l’Esport 2013 ha retut homenatge a dos esportistes: Rafael Ibáñez, estudiant de la doble titulació ADE-Dret que ha format part del programa d’esport adaptat de la Càtedra Divina de la Universitat de València; i Marina Ferragut, estudianta de Magisteri i jugadora de la selecció de bàsquet femení en la Universitat.

Rafael Ibáñez és un jugador del Llevant UD Masclets que en els últims quatre anys s’ha proclamat campió d’Espanya en dues ocasions d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. El passat curs es va fer amb el subcampionat després de perdre la final a Alcobendas (Madrid), però va poder superar-se en el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes, en el qual sí va guanyar la final a Saragossa i va poder pujar al podi com a campió d’Espanya.

La directora de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat, Celeste Asensi, va fer lliurament a Rafael Ibáñez del diploma commemoratiu en reconeixement a la seua trajectòria esportiva durant la seua estada com a estudiant en la Universitat de València.

L’estudianta Marina Ferragut també va ser homenatjada per haver-se proclamat en dues ocasiones campiona del CADU i fer-se amb un bronze en el Campionat d’Espanya Universitari. El palmarés de Marina Ferragut com a jugadora professional de bàsquet és de rècord, no solament és la segona persona amb més internacionalitats amb la selecció (253), sinó que ha aconseguit innombrables títols de Lliga, Copa i Supercopa a Espanya.

La Gala de l’Esport va reunir més de 400 esportistes universitaris en el pavelló del Campus de Blasco Ibáñez en un acte que va comptar amb la presència del vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i el director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos.

En la cerimònia es va celebrar el reconeixement de nombrosos esportistes universitaris i es va presentar a aquells que s’incorporen en 2013-2014, donant així per inaugurat el nou curs esportiu.

Data d'actualització: 25 d'Octubre de 2013
Publicat en: Integració

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar