Estàs a: > > Alumni Comparteix organitza una passejada literària a través de ´Tramvia a la Malva-rosa´ de Manuel Vicent

Alumni Comparteix organitza una passejada literària a través de ´Tramvia a la Malva-rosa´ de Manuel Vicent

Malvarrosa

Malvarrosa

Dins del programa gratuït Alumni Comparteix i de la mà de l´Alumni Héctor H. Gassó, Alumni UV proposa aquest dimecres, dia 6, una passejada literària per a acudir allà on la literatura es pot tocar i viure, a través de la novel·la de Manuel Vicent ´Tramvia a la Malva-rosa´. Hui és l´últim dia d´inscripció.

Es tracta d´una proposta gratuïta amb la qual el professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València Héctor H. Gassó farà un recorregut pel centre de la ciutat de la novel·la ´Tramvia a la Malva-rosa´. Això permetrà recórrer els principals espais per on transcorre l´acció del llibre i redescobrir la València de mitjan segle XX a través de textos i imatges.

La passejada serà dimecres 6 de juny, a les 17:30 hores, des del cantó del carrer Sueca amb el carrer Buenos Aires (junt a l´antiga ubicació de l´antic cinema ´Oriente´) i finalitzarà a l´antiga estació del Pont de Fusta. Tindrà una durada aproximada de 90 a 100 minuts.

En aquesta activitat els Alumni podran portar un acompanyant i caldrà telefonar al 96 353 10 70 o escriure a amics@uv.es per a reservar plaça. Inscripció oberta fins el dia 4 de juny.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 5 de Juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar