Estàs a: > > Passejada per l´estètica modernista amb Alumni per al 24 de novembre

Passejada per l´estètica modernista amb Alumni per al 24 de novembre

Mercat Colom

Mercat Colom

Si no tens plans per al dissabte 24 de novembre, a partir de hui pots inscriure´t a la passejada modernista que farà Fil-per-Randa al llarg del matí. Emmarcada en el cicle ‘València, per dins i per fora’, inclou per 15 euros tot el que ens contarà Joan V.Candel, guía de FPR i l´esmorzar.

En la darrera dècada del segle XIX i els primers vint anys del XX, a causa de l’expansió agrícola, del comerç i de l’exportació de la taronja, el creixement demogràfic i el desenvolupament econòmic de València van ser extraordinaris, cosa que va afavorir un ambient social de novetats, desig de luxe i cosmopolitisme. Tot açò va comportar canvis urbanístics importants, les edificacions van configurar un nou centre urbà i els nous edificis intentaren canviar l’aire provincià per un altre de més modern. 

La concentració serà a les 10:00 h. a la Porta dels Jueus (estació del metro de Colom). Passejada pel primer eixample, en què destaquen la Casa dels Dracs, la de les Roses, la de les Taronges, el Mercat de Colom i l’estació del Nord.

Recorda que has de telefonar a Fil-per-Randa per apuntar-te. Has de dir que eres membre d´Alumni i el dia de l´activitat portar el carnet.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 17 d'Octubre de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar