Estàs a: > > La Càtedra UNESCO organitza un curs de capacitació professional sobre avaluació de projectes de cooperació

La Càtedra UNESCO organitza un curs de capacitació professional sobre avaluació de projectes de cooperació

Un grup de dones, als campaments

Un grup de dones, als campaments

La Càtedra UNESCO de la Universitat de València ha obert el període de matrícula per inscriure’s en un nou curs de capacitació professional en cooperació i desenvolupament humà sobre avaluació de projectes, dirigit al professorat (PDI) i al personal d’administració i serveis tècnic (PAS) de la Universitat.

El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim dimecres, 13 de novembre, o fins a cobrir les places disponibles.

Aquest curs monogràfic, organitzat sota l’epígraf ‘Avaluació de projectes europeus per a la cooperació al desenvolupament i lluita contra la pobresa. Formació especialitzada’, té com a objectiu principal promoure l’enfortiment de les capacitats formatives quant a l’avaluació de projectes, per tal d’introduir una cultura d’aprenentatge i gestió del coneixement en l’àmbit de la promoció del desenvolupament.

Així doncs, les persones participants adquiriran una visió global sobre l’avaluació de projectes en totes les seues fases, amb un enfocament de sensibilització sobre la importància de gestionar l’ètica, la transparència i la rendició de comptes.

El curs és de vint hores lectives i es desenvoluparà cada dilluns de matí, de 9 a 14 hores, del 18 de novembre al 9 de desembre (ambdós inclosos).

La inscripció es farà en línia a través d’aquest enllaç:
www.fundacio.es/cursos-cooperacion

L’organització d’aquesta acció formativa, a càrrec de la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament i el Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València, ha comptat amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent de la Universitat.

Programa del curs

+Info: http://www.fundacio.es/cooperacio/sudnord/index.asp

 

Data d'actualització: 11 de Novembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar