Estàs a: > > Ruta verda al voltant de l’embassament de Guadalest

Ruta verda al voltant de l’embassament de Guadalest

Embassament de Benifato

Embassament de Benifato

Alumni UV torna a l´embassament de Guadalest aquesta tardor, el millor moment per a visitar aquest lloc perquè, a banda de la seua riquesa florística, és una bona zona micològica. La inscripció, oberta des del 16 d´octubre, s´ha de fer a través del web www.fil-per-randa.com i l´eixida serà el dia 22. Es tracta d´una ruta verda seguint l’itinerari circular que transcorre al voltant de l’embassament.

El recorregut, lleuger i de dificultat baixa, comença i acaba a Beniardà, passant per un dels racons naturals més bonics de la comarca, la Marina Baixa. El camí es farà en tot moment flanquejats per la Serra de l’Aixortà i la Serra d’Aitana. Es realitzaran observacions botàniques de la zona, la qual ofereix al visitant unes meravelloses vistes dels pobles que s’hi troben allà, com ara Beniardà, Benifato, Benimantell o Guadalest.

Guiarà el recorregut el botànic Víctor Ramírez.

El preu de l´excursió és de 28 euros, i inclou el tiquet i el bus. Aquest preu no inclou, en canvi, els tiquets d’entrada en cas que s’hagen d’abonar en el lloc. Cal portar el carnet Alumni UV.

Més informació i inscripcions

Documents adjunts:
Data d'actualització: 19 d'Octubre de 2017
Publicat en: Noticies, Agenda, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar