Estàs a: > > Jornada sobre educació i formació en riscos psicològics i socials, a Gandia

Jornada sobre educació i formació en riscos psicològics i socials, a Gandia

riscos psicosocials

riscos psicosocials

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Diputació de València i l’Ajuntament de Gandia, ha organitzat al Centre Internacional de Gandia la primera jornada ‘Educació i formació en riscos psicològics i socials’, que se celebrà dimecres, 4 de desembre. Va consistir en una reunió de suport als especialistes de la salut mental.

La jornada ha donat resposta a les necessitats d’aquelles persones que atenen a afectats per problemes de salut mental. I és que la salut mental individual i social d’una col·lectivitat necessita del suport dels professionals i investigadors de l’àrea. Camps com la drogodependència, les addiccions en general, els problemes socials que afecten la salut mental..., necessiten de la seua identificació per a un tractament correcte. En definitiva, acció terapèutica des de l’educació, la sanitat, l’assistència social, la família.

En aquest sentit s´ha orientat aquesta reunió, com un suport als educadors, sanitaris, psicòlegs, estudiants, associacions i professionals del ram i públic en general, per a un correcte tractament d’aquestes realitats.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

PROGRAMACIÓ DETALLADA

Data d'actualització: 5 de Desembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar