Estàs a: > > Amics i Antics Alumnes es desplaça fins al Monestir de la Trinitat

Amics i Antics Alumnes es desplaça fins al Monestir de la Trinitat

Monestir de la Trinitat

Monestir de la Trinitat

Després de molts anys, hui es troba un nou projecte cultural a la ciutat de València al voltant del conjunt monàstic de la Trinitat, un dels millors exemples de l’arquitectura gòtica valenciana. Amics i Antics Alumnes, amb la col·laboració de Fil-per-Randa, ha organitzat una visita al monestir per al dia 12 de desembre. El termini per inscriure-s’hi roman obert.

Per primera vegada en la història, es podran visitar algunes de les principals dependències del Monestir de la Trinitat. Fundat per la reina Maria de Castella, esposa d’Alfons V el Magnànim, el sepulcre de la qual es troba al claustre de l’edifici, va ser abadessa l’escriptora i humanista sor Isabel de Villena, ací va escriure el seu ‘Vita Christi’, obra clau del Segle d’Or valencià.

Aquesta visita servirà també per a conéixer la figura de Jaume Roig, metge i escriptor, autor d’una de les grans obres de la literatura valenciana universal: ‘L’Espill’.

Les persones participants, que estaran acompanyades per Joan V. Candel, guia de Fil-per-Randa, hauran de concentrar-se a les 10:45 hores a la porta del Monestir de la Trinitat el 12 de desembre.

L’objectiu principal d’aquesta excursió és donar a conéixer els principals fons del Reial Monestir de la Santíssima Trinitat, peça destacada, i fins ara poc coneguda, del patrimoni cultural valencià.

El preu de l’entrada al monestir és de tres euros i les places estan limitades.

Més informació, fent clic en les activitats d’Amics

Data d'actualització: 28 de Novembre de 2013
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar