Estàs a: > > El conflicte a l’Orient Mitjà, protagonista d’una jornada al Centre Internacional de Gandia

El conflicte a l’Orient Mitjà, protagonista d’una jornada al Centre Internacional de Gandia

Un estudiant pren notes sobre la Unió Europea

Un estudiant pren notes sobre la Unió Europea

El Centre Internacional de Gandia (CIG-UV) ha acollit la jornada ‘Orient Pròxim front al repte democràtic: de la tirania al desconcert’. Aquesta jornada és la primera de les activitats que la Càtedra Jean Monnet ha realitzat al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.

La jornada començà amb la conferència del catedràtic de Dret Constitucional i titular de la Càtedra Jean Monnet, Antonio Bar, que portava per títol ‘El conflicte a l’Orient Mitjà. Perspectiva històrica i present: La qüestió palestina-israelí’. A la intervenció de Bar li va seguir la conferència de Yashmina Shawki, historiadora i analista d’assumptes internacionals, qui parlà de ‘Primavera fallida o hivern etern: de Túnisia a Síria, passant per Egipte’.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Càtedra Jean Monnet i ha sigut la primera de les que s’impartiran a Gandia en aquest curs.

Les Càtedres Jean Monnet ad personam són llocs especialitzats en estudis sobre la integració europea, nomenades per la Unió Europea. El seu objectiu és reforçar la docència i la investigació en la integració de la Unió Europea en les universitats. A la Universitat de València, el professor Antonio Bar és el titular amb un projecte que tracta el nou governament econòmic de la Unió Europea i les seues implicacions. Aquest projecte es dirigeix a l’estudi de les reformes que la Unió Europea està duent a terme en el governament de l’economia i de la unió monetària, però també de les implicacions que aquest nou governament té en altres àmbits rellevants, tals com la participació ciutadana i la dimensió social.

Data d'actualització: 13 de Desembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar