Estàs a: > > Música i poesia en juny a la Lluna del Botànic

Música i poesia en juny a la Lluna del Botànic

Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València

Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València

Alumni UV se suma a una nova edició de la vetlada ‘A la Lluna del Botànic’, organitzada al Jardí Botànic de la Universitat. En aquesta ocasió, els assistents gaudiran d’un vertader plaer per als sentits de la mà del jove pianista i compositor de l’Eliana Andreu Soler, qui posarà música als versos de Benedetti, Estellés, Granell o Miguel Hernández, entre uns altres poetes.

L’eixida nocturna serà el dia 16 de juny, a les 22:30 hores, a les portes del Jardí Botànic, des d’on es conduirà el grup fins a l’Umbracle, emplaçament definitiu de l’espectacle.

Andreu Soler acaba d’enregistrar un CD titulat ‘No Filter’, un projecte en què conjumina música i poesia a través de veus molt especials. Ara el presenta dins del marc de la vetlada organitzada per Fil per Randa i que dirigirà un dels guies de l’agència valenciana de viatges.

La inscripció en l’activitat té un preu de 18 euros i inclou la visita guiada, un refrigeri i les entrades al Jardí. Cal inscriure-s’hi a través del web www.fil-per-randa.com, i els membres d’Alumni han de portar el seu carnet per a beneficiar-se del descompte.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 14 de Juny de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar