Estàs a: > > La Tenda de la Universitat regala una agenda del 2014 molt especial

La Tenda de la Universitat regala una agenda del 2014 molt especial

Agenda 2014

Agenda 2014

Per tal de premiar els clients que s’han apuntat al consum de productes de Consum Responsable, LaTenda de la Universitat regala als seus clients una agenda del 2014 molt especial. L’agenda compta amb dietari -setmana vista-, marcador de pàgines, directori amb les principals adreçes de la Universitat i un complet dossier sobre consum responsable.

L’Agenda 2014 està fabricada en paper procedent d’explotacions forestals sostenibles i conté informació útil sobre on trobar punts de distribució de productes de Comerç Just a la Universitat, guies sobre consum responsable, identificació de les etiquetes dels productes, criteris mediambientals i socials a tindre en compte a l’hora de comprar, etcètera.

Per a qui encara no és client de Consum Responsable, l’agenda es pot adquirir en les botigues al preu de 13,50 euros (fins a esgotar existències) i aprofitar l’oportunitat de començar així a conéixer millor com es pot canviar el món des de la pràctica d’un consum responsable.

Més informació, a l’apartat Programa de Punts Responsables del bloc sobre CONSUM RESPONSABLE de LaTenda de la Universitat.

Data d'actualització: 7 de Gener de 2014

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar