Estàs a: > > EL LLIBRE DEL NETWORKING

EL LLIBRE DEL NETWORKING

networking

networking

Autor: CIPRI QUINTAS
Editorial: Alienta, 2017
ISBN: 9788416928415
SINOPSI:
És un fet científicament demostrat que les persones que tenen més i millors vincles socials són més feliços, gaudeixen de més bona salut i viuen més anys. Per això, aprendre a relacionar-te socialment et servirà més que qualsevol altra habilitat o talent per a viure una vida plena i feliç. En aquest llibre, Cipri Quintas t’ofereix les pautes a seguir per a desenvolupar i consolidar bones relacions socials i amb això enriquir-te tant emocionalment com econòmicament.

Practicar el networking amb cor, des de la bondat, l’empatia i la generositat obri les portes de l’èxit. Donar les gràcies, dedicar temps a escoltar, aparcar l’ego, ajudar a fer que passen coses, fugir de la gent tòxica, vèncer la timidesa o traure el màxim partit a les noves tecnologies són algunes de les claus que a Cipri Quintas li han servit per a millorar personalment i professionalment, i que comparteix amb tu en aquestes pàgines pensades perquè millores les teues habilitats socials i sigues capaç d’aconseguir tot allò que et proposes.

Aquest llibre també inclou més d’un centenar de frases inèdites escrites per amics de Cipri que parlen sobre el valor de l’amistat i les relacions

Data d'actualització: 4 de Juny de 2018
Publicat en: Publicacions

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar