Estàs a: > > L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) renova el seu sistema de gestió de qualitat i l’adapta a la nova norma ISO 9001:2015

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) renova el seu sistema de gestió de qualitat i l’adapta a la nova norma ISO 9001:2015

: L’OPAL va superar durant els dies 7 i 8 de maig de 2018 l´auditoria de renovació i adaptació realitzada per SGS ICS Iberica, SA del seu sistema de gestió de qualitat segons la norma ISO 9001:2008 i l´adaptació del seu certificat a la norma ISO 9001:2015. L´anàlisi no va revelar cap disconformitat amb els processos d´actuació establerts, per la qual cosa el resultat de l´auditoria va ser positiu d´acord amb la norma ISO 9001:2015.

L´informe emès de l´auditoria realitzada no va revelar cap disconformitat amb els processos d´actuació establerts, per la qual cosa el resultat de l´auditoria va ser positiu d´acord amb la norma ISO 9001:2015. Aquest certificat acredita i garanteix el sistema de gestió de qualitat de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València en les activitats següents: estudis d´inserció professional i de la demanda d´ocupadors i servei d´assessorament laboral als estudiants i estudiantes i persones titulades de la Universitat de València.

Aquesta és la quarta auditoria de renovació des que l’OPAL va obtenir el 2006 el certificat de qualitat segons la norma ISO 9001:2000 per als estudis d´inserció professional i el servei d´assessorament laboral als estudiants i estudiantes i a les persones titulades.

La preocupació per la millora contínua i per la qualitat és un dels valors de l’OPAL, que es reflecteix en els serveis i la imatge que l´observatori d´inserció laboral de la Universitat de València ofereix a les usuàries i usuaris.

Per a més informació: www.uv.es/opal

 

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.

Data d'actualització: 21 de Juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar