Estàs a: > > Nou període de matriculació per a l’Escola Coral La Nau

Nou període de matriculació per a l’Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

L’Escola Coral La Nau, per a xiquets i xiquetes des dels 4 anys, va obrir el període de preinscripció de nous alumnes per al curs 2018-2019. El procés per a inscriure-s’hi finalitzà a les 14 hores del dia 25 de juny de 2018. La matrícula de les places adjudicades serà del 28 de juny al 6 de juliol, de 9 a 14 hores, a les oficines de la Fundació General al carrer Amadeu de Savoia.

Per a més informació sobre l’Escola Coral i per a emplenar el formulari de preinscripció ‘online’ cal accedir al següent enllaç: http://go.uv.es/ksxPFI8

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer el 2002 amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys al si de la Universitat. L’Escola parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i constitueix un element important de la formació humana. La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar; és una activitat natural juntament amb el moviment i la paraula; per tant, no hi ha cap prova d’accés, l’únic requisit és voler cantar junts. Els assaigs de l’Escola tenen lloc al Col·legi Major Rector Peset els dilluns d’octubre a juny.

L’Escola Coral està formada per tres grups: Cor Mestral, de 4 anys fins a 1r de Primària; Cor Garbí, de 2n a 6é de Primària; i Cor Tramuntana, a partir d’ESO.

El procés de matrícula per a les places adjudicades serà del 28 de juny al 6 de juliol de 2018, de 9 a 14 hores, a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València).

Més informació

Data d'actualització: 26 de Juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar