Estàs a: > > El Col·legi Major Rector Peset acull l’exposició i campanya #EqualWorkEqualRights

El Col·legi Major Rector Peset acull l’exposició i campanya #EqualWorkEqualRights

Presentació de la mostra i la campanya EqualWorkEqualRights.

Presentació de la mostra i la campanya EqualWorkEqualRights.

El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València tanca la temporada d’exposicions d’aquest curs amb l’exposició i campanya ‘#EqualWorkEqualRights. Sobre la divisió sexual del treball i l’educació’, de l’artista Mau Monleón, que es pot visitar a la Sala de la Muralla fins el 9 d´octubre.

Aquest original projecte, que ha comptat amb la implicació artística de 18 col·legials, denuncia des d’una perspectiva de gènere les desigualtats entre homes i dones.

L’exposició, comissariada per Alba Braza, està instal·lada a la Sala de la Muralla, però traspassa els murs del Col·legi interpel·lant als transeünts a manera de campanya social des de les finestres de la façana del centre. A més, l’exposició queda oberta en l’espai virtual i en la ciutat de València a través de ‘mupis’ i altres suports publicitaris que crearan consciència sobre com afecta la desigualtat de gènere, tant en l’àmbit local com a global, i analitza la violència de gènere estructural tan present en l’actualitat.

Mau Monleón ha exposat en espais com la Galeria Punt, l’IVAM, Sala La Gallera, Reales Atarazanas, CAM, Galería Tomás March de València, Juana de Aizpuru de Madrid, North Gallery de Copenhaguen, Fires ARCO de Madrid i Art Basel de Suïssa, Museo Pablo Gargallo de Saragossa, Sala Alameda de Màlaga, Central de Vapor de Berna, City Art Gallery Southampton (Anglaterra), Centre de la Vieille Charite de Marsella i Magasin-Centre National d’Art Contemporain de Grenoble (França), Uisi Kipinä Gallery de Lathi, (Finlàndia), Kunstakademie München (Alemanya) o MUSAC, Museu d’Art Contemporani de Castella i Lleó.

L’exposició estarà oberta al públic del 14 de juny al 9 d’octubre de 2018, de dimarts a diumenge d’11 a 19 hores a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (Plaça Forn de Sant Nicolás, 4. València).

Més informació

Data d'actualització: 15 de Juny de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar