Estàs a: > > Obert el termini de les proves d´accés per a l’Orquestra de la Universitat

Obert el termini de les proves d´accés per a l’Orquestra de la Universitat

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, dirigida per Hilari Garcia Gázquez, ha obert un any més el període per a incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 22 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del 18 d’octubre de 2018.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a fagot, trompa aguda, trompa greu, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se, abans del 18 d’octubre, mitjançant el formulari que es troba en l’enllaç directe http://go.uv.es/5Wbz000 de la pàgina web http://www.fundacio.es/aam o telefonant a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l’1 al 31 d’agost.

Des de la seua creació el 1985, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida des del 2011 per Hilari Garcia Gázquez.

L’Orquestra ofereix als seus membres formació pedagògica i musical especialment enfocada a la interpretació orquestral, ajudes econòmiques per a formació musical, promoció de solistes i grups de cambra, possibilitat de gira nacional o internacional, i reconeixement acadèmic per a l’alumnat de la Universitat de València (2 crèdits ECTS) i del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València (2 crèdits ECTS per curs com a pràctiques externes).

Tota la informació, en:
http://links.uv.es/Vde8URj

Data d'actualització: 13 de Juliol de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar