Estàs a: > > Ampliat el període d´inscripció per a la Universitat dels Majors de Gandia

Ampliat el període d´inscripció per a la Universitat dels Majors de Gandia

Acte imposició de beques Unimajors 2018.

Acte imposició de beques Unimajors 2018.

Les persones interessades en accedir a primer curs de la Universitat dels Majors podran realitzar la seua inscripció fins el 31 de juliol. Vora un centenar de persones ja han presentat la seua sol.licitud. L´únic requisit per accedir és tenir 50 anys o més.

La preinscripció roman oberta fins al 31 de juliol i s’ha de realitzar a les oficines de la Universitat de València a Gandia, al carrer Tossal 8. Les persones interessades hauran d’emplenar un formulari i adjuntar una fotocòpia del DNI.

Aquest és un programa educatiu adreçat a majors de 50 anys amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura, que pretén oferir-los l’oportunitat de participar com a estudiants en les activitats pròpies de la vida universitària.

L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat ja que no es necessiten estudis previs. Així, al Centre Internacional de Gandia (CIG) s’ofereix un itinerari mixt de Ciències Socials i Humanitats que implica 600 hores de classe distribuïdes en tres cursos acadèmics i que es desenvolupen dos dies a la setmana des d’octubre fins a juny. Cadascun d’aquests cursos té programades quatre assignatures, totes elles impartides per professorat especialitzat de la Universitat de València.

En aquest sentit, en primer curs els alumnes reben classes d’Història de l’Art, Geografia, Música i Salut; en segon, de Dret, Filosofia, Sociologia i Història de l’Art a la Comunitat Valenciana; i finalment en tercer, de Psicologia, Literatura Espanyola del segle XX, Història Contemporània i Economia. A més, els alumnes hauran de complementar les hores de classe amb una àmplia varietat d’activitats alternatives de lliure elecció com eixides de camp, cicles de conferències, participació en la Universitat d’Estiu, cursos i seminaris organitzats pel CIG, etcètera, que hauran de triar entre el ventall de possibilitats que ofereix el Centre.

 

DESCARREGA´T EL FORMULARI D´INSCRIPCIÓ

Data d'actualització: 25 de Juliol de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar