Estàs a: > > La Universitat de València se suma a la celebració del ´Dia de la Cooperació Europea´ amb un concert de l´Orfeó i una exposició de projectes culturals europeus.

La Universitat de València se suma a la celebració del ´Dia de la Cooperació Europea´ amb un concert de l´Orfeó i una exposició de projectes culturals europeus.

dia cooperación europea 2018

dia cooperación europea 2018

Cada 21 de setembre, Europa celebra el “Dia de la Cooperació Europea” amb l’organització d’un centenar d´activitats gratuïtes en nombroses ciutats. Un any més, la Universitat de València vol sumar-se a aquesta commemoració amb una exposició de projectes culturals europeus i un concert de l’Orfeó Universitari de València. Ambdues iniciatives es donen cita al pati gòtic del Centre del Carme -Cultura Contemporània, un espai emblemàtic en el cor de la ciutat.

21 de setembre, a les 19.30 hores. 2018 és l´Any Europeu del Patrimoni Cultural. En aquest context, l´exposició "Connectant cultures, ciutadans connectats" presenta l´àmplia gamma de beneficis culturals aconseguits a través de projectes de cooperació regional, des de la restauració de monuments i llocs històrics al llarg de les fronteres, fins a la preservació de pràctiques culturals. A més, l´exposició incorpora alguns panells interactius perquè els visitants puguen ser part activa i testar els seus coneixements en matèria de cultura europea.  

21 de setembre, a les 20.30 hores. L’ Orfeó Universitari de València realitzarà un concert gratuït per a sumar-se a la celebració de la cooperació entre països. Així, ha preparat un programa intercultural amb cançons molt alegres, des de “El *Rossinyol” fins a “Sure on this shining night”, perquè tant xicotets com a grans gaudisquen d´aquest dia.

La Film Symphony Orchestra (www.filmsymphony.es) també col·labora sortejant dues entrades per al concert “Especial John Williams”, l´1 de novembre a València. El sorteig tindrà lloc en finalitzar l´acte.

Aquest esdeveniment està organitzat pel programa europeu Interact, de la Universitat de València i compta amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València.

L´entrada és gratuïta fins a completar aforament.

Més informació:  https://www.facebook.com/events/668433746875734

Programació.

Data d'actualització: 24 de Setembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar