Estàs a: > > Oberta la matrícula per als cursos d´iniciació a l´òpera i de piano

Oberta la matrícula per als cursos d´iniciació a l´òpera i de piano

Imatge del curs Les Arts a La Nau.

Imatge del curs Les Arts a La Nau.

L´Àrea d´Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València ofereix per a aquest quadrimestre dos cursos d´òpera i piano, respectivament, en el marc de la promoció, difusió i formació musical dins de la Universitat.

El `Curs d’iniciació a l’òpera Les Arts a la Nau III´ proposa als estudiants universitaris i d´ensenyaments artístics de grau superior aprofundir i investigar en l´òpera com a aglutinador de totes les arts possibles. La finalitat principal d´aquest curs és fomentar i posar en relleu la interrelació en aquest gènere de totes les categories artístiques, dins del propi espectacle i entre aquest i el panorama artístic general.

Es tracta d´un curs de 30 hores, realitzat en col·laboració amb el Palau dels Arts Reina Sofia, que s´iniciarà el 19 d´octubre fins al 8 de maig i que compta amb un màxim de 80 places. El 60% de les places ofertades es reservaran per a estudiants universitaris de grau o postgrau i de centres d´ensenyaments artístics de grau superior; el 40% restant (fins a un màxim de 32 places) podran ser ocupades per estudiants matriculats a La Nau Gran de la Universitat de València.

Així mateix, també està oberta la matrícula del ´Curs de repertori i tècnica d´interpretació al piano VII´, impartit pel professor Antonio Galera López, de 40 hores, i que tindrà lloc del 6 d´octubre a l´1 de febrer al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València.

Aquest curs està dirigit a estudiants de piano que estiguin cursant o hagin cursat estudis a la Universitat de València, estudiants de piano interpretació, postgraduats, i aficionats a la música.

Les preinscripcions es poden realitzar en ambdós casos fins al dia de l´inici del curs, sempre que queden places disponibles.

Més informació:

ópera
piano

Data d'actualització: 25 de Setembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar