Estàs a: > > L’OPAL posa en marxa el Programa AvantJove per a joves emprenedors en situació d´atur

L’OPAL posa en marxa el Programa AvantJove per a joves emprenedors en situació d´atur

AvantJove, present en el VIII Fòrum Ocupació de la Universitat de València

AvantJove, present en el VIII Fòrum Ocupació de la Universitat de València

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, ha posat en marxa el Programa AvantJove, en col·laboració amb l’IVAJ, destinat a joves emprenedors entre 18 i 24 anys que es troben en situació d’atur. El termini per inscriure-s’hi finalitza el pròxim 27 de desembre.

Les persones que participen d’aquesta iniciativa poden aconseguir que, durant un any, professionals en matèria de gestió empresarial li assessoren i li acompanyen al llarg del procés de creació de la seua empresa.

Els requisits per a formar-hi part del procés de selecció són:

- Tindre entre 18 i 24 anys.

- Estar en situació de desocupació.

- Tindre interés a treballar com a autònom o autònoma, així com a posar en marxa una nova empresa.

Aquelles persones interessades es poden registrar fins al 27 de desembre de 2013, a les 00 hores, a través de l’enllaç www.avantjove.es

Entre aquestes, se’n seleccionaran cinquanta que participaran, de manera gratuïta, en un programa que consistirà en el següent:

1. Formació i capacitació: durant sis setmanes es realitzaran cursos presencials i en línia sobre autoconeixement i autoestima, comunicació i habilitats socials, autoocupació i esperit empresarial, així com sobre economia social. A més, s’oferirà als participants la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses durant dues setmanes.

2. Assessorament i creació d’empresa: s’oferirà assessorament gratuït per a aquells participants que desitgen crear la seua empresa.

3. Vivers d’empreses: es posarà a disposició dels participants un lloc on posar en pràctica les activitats del seu negoci.

4. Mentorització: joves empresaris amb dilatada experiència tutelaran els nous empresaris per a ajudar-los en la posada en funcionament i la implementació de negocis.

Més informació sobre el Programa AvantJove, en el següent enllaç i en la pàgina web www.avantjove.es

Els interessats també poden posar-se en contacte amb els organitzadors a través de:
IVAJ.GVA JOVE. c/ Guàrdia Civil, 21
Telèfon: 96 310 86 65
E-mail: info@avantjove.es

Data d'actualització: 18 de Desembre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar