Estàs a: > > Oberta la matrícula per a la Universitat d’Hivern del Centre Internacional de Gandia

Oberta la matrícula per a la Universitat d’Hivern del Centre Internacional de Gandia

Un moment de les jornades

Un moment de les jornades

Al febrer, el Centre Internacional de Gandia posa en marxa els cursos de la Universitat d’Hivern. Es tracta d’una proposta dirigida als alumnes de la Universitat dels Majors, però també oberta al públic general. En aquesta edició, la Universitat d’Hivern tindrà lloc entre el 3 i el 14 de febrer i oferta dos cursos de vint hores de duració i dos tallers de deu hores. El període de matrícula romandrà obert fins al 24 de gener.

Els cursos de vint hores són:

- Curs d’intel·ligència, raonament i pensament creatiu: tindrà lloc la setmana del 3 al 7 de febrer, en horari de matí, de 9:30 a 13:30 hores. Impartit pel professor de Psicologia Social Juan Carlos Pastor, el curs parlarà sobre les intel·ligències múltiples, el raonament i la resolució de problemes, el talent i la personalitat, així com la creativitat i el pensament productiu.

- Introducció al llenguatge operístic: se celebrarà la setmana del 10 al 14 de febrer, en horari de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores, i divendres, de 16 a 18 hores. El curs, impartit per la professora de Didàctica de la Música Ana Botella, pretén acostar els alumnes al món de l’òpera a través d’un recorregut històric de les obres més representatives.

D’altra banda, l’oferta de tallers de deu hores són:

- L’escriptura d’un mateix. Diaris, memòries, autobiografies: es desenvoluparà dilluns i dimecres, 3 i 5 de febrer, en horari de 16 a 20 hores, i divendres 7, de 16 a 18 hores. El taller estarà impartit per l’escriptor i periodista Ignacio Carrión i se centrarà en l’obra de tres escriptors que han cultivat l’escriptura de si mateixos: Josep Pla, Gabriel García Márquez i Pío Baroja.

- L’impressionisme: Antecedents, experimentació i llegat: aquest taller estarà impartit pel pintor Joan Costa, del 10 al 14 de febrer, de 10 a 12 hores. Es tracta d’un taller intensiu sobre impressionisme pictòric i la seua influència i relació amb les altres arts. El curs abastarà els materials emprats pels artistes, els prolegòmens en els artistes del Renaixement i el Barroc (Tiziano, Velázquez, etcètera), així com Goya i Turner, fins arribar als pintors experimentalistes i el context social i polític en què es desenvolupa l’impressionisme.

Més informació, seguint aquest enllaç

Data d'actualització: 17 de Gener de 2014
Publicat en: Formació, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar