Estàs a: > > València, per dins i per fora: Joaquín Sorolla i Bastida

València, per dins i per fora: Joaquín Sorolla i Bastida

Joaquín Sorolla. Autoretrat

Joaquín Sorolla. Autoretrat

Joaquín Sorolla i Bastida és el pintor valencià més reconegut a tot el món. Ara, Amics i Antics Alumnes, en col·laboració amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, vol retre-li homenatge amb l’organització d’una eixida el 26 de gener amb la qual rememorarà la seua figura. El termini per inscriure-s’hi romandrà obert del 13 al 24 de gener.

Després de la seua formació a l’Escola d’Artesans i l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, Sorolla va muntar els seus primers estudis de pintura. Malgrat que s’instal·là a Madrid, no va perdre mai el contacte amb la seua ciutat natal a la qual tornava per a descansar. De fet, en la seua obra es veu reflectida la fascinació del pintor per la llum, els paisatges, les festes i les gents de València.

Les persones participants s’hauran de concentrar el dia 26 de gener, a les 9:30 hores, a la plaça del Mercat (a la porta de la Llotja), des d’on iniciaran un recorregut pels indrets on van transcórrer els anys de formació i els principis de la carrera artística de Sorolla: on va nàixer, les escoles on estudià, els estudis que muntà, etcètera.

La visita estarà acompanyada per la guia Clara Ros, experta en Història de l’Art.

El preu de la inscripció és de 13 euros i inclou el tiquet i l’esmorzar.

Data d'actualització: 13 de Gener de 2014
Publicat en: Agenda, Agenda, Noticies

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar